Mindfulness

Mindfulness, eller oppmerksomt nærvær, handler om å være tilstede her og nå. Det har vist seg å kunne gi gode resultater på ulike utfordringer i livet som stress, angst, depresjon og kroniske smerter.

Ved å leve i øyeblikks modus trenger vi ikke å bruke masse energi på aktiviteter og tanker som ikke gir slipp på fortiden, eller som handler om bekymring for fremtiden. Ved å bruke vår livsenergi mer bevisst, kan vi få mer overskudd og glede i hverdagen.

Kurs i mindfulness

Jeg holder mindfulnesskurs hos Helhetssenter Solbakken 1 i Drammen. Kursene er grunnkurs i mindfulness og krever ingen forkunnskaper.

Her vil du lære teknikker og verktøy som både kan bidra til økt energinivå og livskvalitet, og gi en spennende selvutviklingsprosess. Her vil du få mulighet til å bli bedre kjent med deg selv og ditt liv.

Vi skal trene på å være oppmerksomme på hva som skjer i kropp, sinn og sanser gjennom ulike øvelser, og dermed tilegne oss en større bevissthet rundt eget tankemønster og egne valg. Vi skal også lære ulike teknikker som gjør oss mer fokusert og konsentrert i krevende situasjoner.

Ønsker du kurs for deg eller din bedrift?
Ta gjerne kontakt på e-post siv@amanyara.no eller telefon: 90982460.